Головна Новини Суспільство події Google розсекретив туристичні місця, які обирають українці для відпочинку цим літом
commentss НОВИНИ Всі новини

Google розсекретив туристичні місця, які обирають українці для відпочинку цим літом

В топі пошукових запитів Google виявилися Коблево і Туреччина

16 липня 2020, 13:51 comments1036
Поділіться публікацією:

Слідом за відкриттям повітряного простору і відновленням залізничного сполучення українці все частіше шукають місця для відпочинку. Компанія Google проаналізувала пошукові запити інтернет-користувачів, які не відмовляються від подорожей під час епідемії.

Google розсекретив туристичні місця, які обирають українці для відпочинку цим літом

Так, за інформацією Google, у 2020-му дуже популярний відпочинок в Коблево, Затоці й Лазурному. У топ-10 пошукових запитів українських туристів також потрапили Бердянськ, Одеса, Приморськ, Урзуф, Білосарайська коса, Київське море та Кирилівка. Тоді, коли розпочався карантин, пошуковий інтерес українців щодо туризму упав мало не наполовину, якщо порівнювати з минулим роком. Але з кінця квітня він почав щотижня зростати на 6%, а у червні виріс на 46% і практично досяг того рівня, який був до карантину.

Спостерігається сплеск інтересу і до закордонних курортів. В топ пошукових запитів увійшли Туреччина, Албанія, Єгипет, Болгарія, Чорногорія, Грузія, а також Мальдіви, Балі, Хорватія і Греція.

Нагадаємо, Болгарія відкриває свої кордони для українців. Нові правила в'їзду під час карантину почнуть діяти вже сьогодні, 16 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини