Головна Новини Суспільство події Головний слуга народу в ВР Арахамія пішов на самоізоляцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний слуга народу в ВР Арахамія пішов на самоізоляцію

Повторний тест на коронавірус Давида Арахамія дав негативний результат

20 листопада 2020, 15:42
Поділіться публікацією:

Епідемія коронавірусу торкнулася не тільки простих громадян, а й тих, хто стоїть при владі. Раз у раз, один-другий депутат заявляє про те, що захворів COVID-19. Після президента Зеленського, сумнівну "ініціативу" підхопили й Слуги народу у Верховній Раді. Так, про сумний факт захворювання вже заявив глава фракції СН Давид Арахамія. Втім, другий тест депутата дав уже негативний результат, повідомляє прес-секретар Юлія Палійчук.

Головний слуга народу в ВР Арахамія пішов на самоізоляцію

"На цей момент я не можу підтвердити, що у голови фракції коронавірус. Він здав один тест — він був позитивний, інший — виявився негативний. Чекаємо результатів повторного тестування, сподіваємося, завтра буде відомий", — сказала Палійчук.

Так само, співробітниця для спілкування з пресою не забула відзначити, що сама перенесла захворювання, але спілкується з депутатом телефоном. На її думку, регулярні здачі тестів — це нормальна процедура для політика.

"Як людина, яка перехворіла на коронавірус, можу сказати, що це хвороба, яка ні на яку іншу не схожа. Ми спілкувалися телефоном, говорив, що відчуває себе добре. Давид Арахамія майже щотижня здає тест, тому комунікує з людьми. А зараз така ситуація, коли багато у фракції захворіли. Здача тесту — планова процедура для нього", — додала вона.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Верховній Раді глава фракції Слуга народу Давид Арахамія обматюкав нардепа Миколи Тищенка через голосування за держбюджет-2021. Невдала спроба проголосувати законопроект закінчилася тим, що спікер Разумков попросив підійти до себе лідерів фракцій. Туди ж попрямував і Давид Арахамія. Далі до трибуни підійшов нардеп від "Слуг народу" Микола Тищенко, який обурився тим, що двоє депутатів не встигли натиснути заповітні кнопки. "Не встигли? На роботу треба, бл*ть, ходити, Коля. Де ти був?", — відповів Арахамія скандальному Тищенко, відомому за порушеннями в київському ресторані "Велюр", який асоціюють з нардепом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини