Головна Новини Суспільство події Глава АМКУ подав заяву про відставку, але потім передумав
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава АМКУ подав заяву про відставку, але потім передумав

Глава АМКУ Юрій Терентьєв подавав заяву про відставку, але через один день змінив рішення

2 липня 2020, 17:47 comments1261
Поділіться публікацією:

Чутки про те, що голова Антимонопольного комітету України Юрій Терентьєв услід за главою Національного банку України Яковом Смолієм зібрався у відставку виявилися правдивими. Про це свідчить документ, який Терентьєв опублікував на власній сторінці у Facebook. Однак на цьому історія не завершилася.

Глава АМКУ подав заяву про відставку, але потім передумав

"Відкликаю раніше подану заяву про відставку з позиції глави Антимонопольного комітету України від 1 липня 2020 року", — йдеться у документі до глави Верховної Ради України Дмитра Разумкова.

Тож, Терентьєв попросив не розглядати заяву про звільнення: не включати її до порядку денного засідання парламенту чи профільних комітетів. Чому глава АМКУ (все ще чинний) думав про ймовірність уходу з посади, а чому наступного дня передумав – Терентьєв публічно не коментує.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що глава Національного банку України Яків Смолій подав президенту Володимиру Зеленському заяву про відставку. Аргументував це систематичним політичним тиском. Експерти розповіли виданню "Коментарі", якими можуть бути наслідки протистояння НБУ і нової влади, яка намагається взяти його під контроль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини