Головна Новини Суспільство події Геращенко: Балух намагається розплющувати очі, лікарі пробують вивести його з медикаментозного сна
commentss НОВИНИ Всі новини

Геращенко: Балух намагається розплющувати очі, лікарі пробують вивести його з медикаментозного сна

Геращенко назвала новини обнадійливими

25 вересня 2020, 20:06
Поділіться публікацією:

Володимир Балух, який був побитий 8 вересня в столичному Гідропарку, робить спроби розплющувати очі, лікарі намагаються вивести його з  медикаментозної коми. Про це повідомила Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook з посиланням на медиків, які лікують Балуха.

Геращенко: Балух намагається розплющувати очі, лікарі пробують вивести його з медикаментозного сна

Фото: Олександра Сурхан, джерело: Крим-реалії

"Пацієнт у стабільному стані. Поступово пробуємо виводити з медикаментозного сну, Володимир періодично намагається розплющувати очі. Але ще потрібен час, дуже тяжка травма", — цитує Геращенко лікарів.

 Як відомо, колишнього кремлівського політв’язня  прооперували через черепно-мозкову травму, отриману в результаті жорстокого побиття.

За 10 днів після події, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про затримання 28-річного жителя Київської області, який підозрюється у нападі на Балуха.

Наступного дня столичний суд Дніпровського району затримав підозрюваного на 60 днів без внесення будь-якої застави. Чоловік підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого за ч. 1 ст. 121 КК України "Умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння".

Раніше співголова партіїї "Євросолідарність" Ірина Геращенко повідомляла, що Балух мав стати першим у списку партії на виборах у Київську обласну раду.

Також "Коментарі" писали про те, що опитування показало, за які партії проголосували би українці на виборах до Київради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини