Головна Новини Суспільство події ФОТОФАКТ: в Києві оригінально борються з неправильною парковкою
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОТОФАКТ: в Києві оригінально борються з неправильною парковкою

У Києві на дорогах з'явилися оригінальні написи для водіїв – «героїв парковки»

30 червня 2020, 18:00 comments1410
Поділіться публікацією:

В Києві розмалювали дороги попередженнями для водіїв, які порушують правила паркування. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України на сторінці в Facebook, опублікувавши відповідні фотографії.

ФОТОФАКТ: в Києві оригінально борються з неправильною парковкою

Так, оригінальні нагадування для водіїв на дорогах столиці залишила Патрульна поліція України. Помаранчеві написи з текстом "Місце для любителів штрафів" повинні, вважають в поліції, закликати водіїв дотримуватись правил дорожнього руху і правильно паркуватися. Всього на дорогах Києва з'явилося 65 "привітів від поліцейських" місцях, де найчастіше порушують правила паркування. Однак, додали в МВС, планують розмістити понад 100 таких дорожніх написів.

Зазначимо, що проблема з порушенням правил паркування актуальна: з початку року поліцейські винесли близько 40 000 постанов за таке порушення водіям транспортних коштів.

Як повідомлялося раніше, експерти для "Коментарів" оцінили емоційне звернення президента Володимира Зеленського до далекобійників-"засранців", а також розповіли про актуальність проблеми перевантаження на дорогах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини