Головна Новини Суспільство події Єгипет посилює правила в'їзду: туристам висунули нову вимогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Єгипет посилює правила в'їзду: туристам висунули нову вимогу

У Єгипті вирішили змінити правила в'їзду у зв'язку з тим, що в деяких країнах збільшилася кількість інфікованих коронавірусом

20 серпня 2020, 10:57 comments1384
Поділіться публікацією:

З 1 вересня Єгипет, який зараз відкритий для туристів з усього світу, висуне нову вимогу для відпочивальників і гостей. Відтепер в аеропорту будуть вимагати після прибуття свіжий негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19. Про це заявив прем'єр-міністр Мустафа Мадбулі, передає CNN з посиланням на Al-Ahram.

Єгипет посилює правила в'їзду: туристам висунули нову вимогу

Повідомляється, що в Єгипті вирішили посилити правила в'їзду у зв'язку з тим, що в деяких країнах збільшилася кількість інфікованих коронавірусом. Тому в уряді погодилися з тим, що повинні забезпечити здоров'я своїх гостей: тепер кожен з них після прибуття повинен показати негативний тест на коронавірус.

Раніше ми повідомляли, що міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа у своєму "Твіттері"  закликав ООН ввести комендантську годину в усьому світі. На думку чиновника, ці заходи допоможуть і жити з пандемією, і боротися з нею. Відзначимо, що в Туреччині, яка відкрила свої кордони для туристів, кількість випадків коронавірусу перевищила 250 000 осіб. Більш того, зараз, згідно з даними Фехреттіна Коджа, в Туреччині перебуває 12 575 активних носіїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини