Головна Новини Суспільство події Двох чиновників затримали на хабарі в 2,5 мільйона гривень, - СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Двох чиновників затримали на хабарі в 2,5 мільйона гривень, - СБУ

У таку суму високопосадовці оцінили право на придбання за заниженою вартістю складських приміщень

6 листопада 2020, 17:13
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України викрила на одержанні великої суми хабара двох чиновників з Маріупольської міжрайонної установи облспоживспілки та Донецької обласної спілки споживчих товарів.

Двох чиновників затримали на хабарі в 2,5 мільйона гривень, - СБУ

Фото: Служба безпеки України

За даними слідства, високопосадовці вимагали хабар у розмірі 2,5 мільйона гривень від співробітника місцевої комерційної структури. У таку суму вони оцінили право на придбання за заниженою вартістю складських приміщень, які перебували на балансі однієї зі споживчих кооперацій.

Співробітники Служби безпеки України затримали керівників установ під час передачі всієї грошової суми у Маріуполі. Зараз вирішується питання про обрання судом фігурантам справи запобіжних заходів.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Служба безпеки України спіймала на хабарі в 10 тисяч доларів голову Чернігівської районної адміністрації. Він намагався продати розпорядження на зміну цільового призначення ділянок землі, площею 6 гектарів.

Сьогодні співробітниками СБУ також була спіймана жінка, яка планувала продати керівну посаду в Міністерстві оборони за 60 тисяч доларів. Злочинницю затримали в Одесі, прямо на місці злочину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини