Головна Новини Суспільство події Доктрину, яка навчить військових як говорити зі ЗМІ та громадськістю затвердили в Генштабі
commentss НОВИНИ Всі новини

Доктрину, яка навчить військових як говорити зі ЗМІ та громадськістю затвердили в Генштабі

Тепер документ вивчатимуть у військових ВНЗ для того, щоб правильно комунікувати при прийнятті управлінських рішень

25 вересня 2020, 19:37
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак затвердив Доктрину публічного спілкування в українській армії. Про це пише прес-служба Міноборони.

 Доктрину, яка навчить військових як говорити зі ЗМІ та громадськістю затвердили в Генштабі

Джерело: asuradpr.livejournal.com

Відзначається, що цей документ містить принципи в комунікаційної діяльності Збройних сил України. У відомстві підкреслили, що при написанні Доктрини використовувався досвід комунікацій міжнародних партнерів, зокрема, країн-членів НАТО, а також знання і вміння, набуті під час проведення антитерористичної операції і операції об'єднаних сил.

Розробляли Документ фахівці Управління по зв'язках з громадськістю Збройних сил України.

"Доктрина допоможе командирам усвідомити свою провідну роль в цьому важливому напрямку діяльності. А для офіцерів служб із зв'язків з громадськістю стане путівником при спілкуванні з суспільством і ЗМІ", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Доктрина підлягає вивченню курсантами та слухачами військових вузів, виходячи з того, що в майбутньому їм треба буде проводити комунікацію під час прийняття управлінських рішень.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що від Зеленського почали публічно вимагати відставки головнокомандуючого Хомчака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини