Головна Новини Суспільство події Для українців відкрито вже 25 країн для подорожей: оновлений список
commentss НОВИНИ Всі новини

Для українців відкрито вже 25 країн для подорожей: оновлений список

Наразі таких країн вже 25

14 липня 2020, 11:17 comments2550
Поділіться публікацією:

Вже 25 країн відкрито для українців. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу.

Для українців відкрито вже 25 країн для подорожей: оновлений список

До попереднього списку країн додалися Ліван і Багамські острови. За словами Кулеби, головний критерій для можливості подорожувати — це ситуація всередині країни.

Також змінився рейтинг країн, куди українці хочуть виїхати найбільше. На першому місці за кількістю переглядів на сайті МЗС — Угорщина, на другому місці розташувалася Росія, далі йдуть  Польща і Німеччина.

Раніше "Коментарі" писали, як подорожі впливають на особистість. Фахівці з'ясували, що постійні подорожі позитивно впливають на людину і здатні перетворити його з інтроверта (людини, зануреного у свій внутрішній світ — ред. авт.) в екстраверта, який максимально взаємодіє з навколишнім світом. Люди, які відвідують громадські місця, а не сидять у чотирьох стінках, більш відкриті, товариські та доброзичливі.

"Звичайно, інтроверт не перетвориться в екстраверта після одного походу в людне місце. Проте з часом регулярні зустрічі з друзями можуть зробити його більш товариським", — вважають експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини