Головна Новини Суспільство події «Динамо» очолило антирейтинг Ліги чемпіонів за випадками зараження COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

«Динамо» очолило антирейтинг Ліги чемпіонів за випадками зараження COVID-19

Київський ФК "Динамо" є лідером по зараженим на коронавірус серед клубів Ліги Чемпіонів. Мірча Луческу попереджав про це ще місяць тому

30 листопада 2020, 12:09
Поділіться публікацією:

Світова пандемія коронавірусу зажадала від всіх найсуворішого дотримання всіх запропонованих вимог. Футбольні клуби не стали винятком. І придушити осередки інфекції, при їх виявленні, вдалося далеко не всім.

«Динамо» очолило антирейтинг Ліги чемпіонів за  випадками зараження COVID-19

Ювентус – Динамо / ФК "Динамо"

Одноосібним лідером за кількістю заражених серед клубів, що беруть участь в поточній Лізі чемпіонів, виявилося київське "Динамо". Загальна кількість гравців команди підхопили недугу і здебільшого вже повернулися до тренувань становить 18 футболістів. Друге місце з 10-ма гравцями, які отримали позитивні тести, займає донецький "Шахтар".

Третя позиція в цьому сумному рейтингу в австрійського "Зальцбурга" — 9 футболістів.

Про те, що в "Динамо" ігноруються норми противоковідного протоколу УЄФА ще на початку листопада публічно заявив головний тренер киян Мірча Луческу. Тоді в проблемі він прямо звинуватив керівництво клубу — братів Суркісів, — сказавши, що "Динамо" погано протистоїть загрозі COVID.

"На жаль дивуватися подібному малоприємному лідерству київського "Динамо" не доводиться. В умовах вкрай слабкої внутрішньої роботи динамівського менеджменту Covid-19 знайшов найбільш сприятливе середовище для поширення. За доказом далеко ходити не треба. Досить згадати приклад Циганкова, у якого виявився позитивним тест у Лейпцигу, напередодні матчу Ліги націй Німеччина — Україна. Після дивної екстреної евакуації, розпочатої президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, Віктор після повернення до Києва не поїхав на самоізоляцію. Як повідомив офіційний сайт клубу, його особисто поздоровив із 23-річчям  батько Віталій", — зазначив з цього приводу футбольний журналіст Олександр Новак.

Єдиним ФК в ЛЧ, якому вдалося не втратити жодного футболіста через Covid-19 є "Ференцварош". Строго контрольована ситуація і в "Баварії". Там інфекцію підхопив, але вже від неї позбувся тільки один захисник — Ніклас Зюле.

Нагадаємо, що перші зараження "ковідом" в національній збірній України з футболу відбулися саме серед представників "Динамо". А раніше за порушення карантинного режиму під час матчу з "Ювентусом", УЄФА наклав на "Динамо" штраф.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини