Головна Новини Суспільство події Депутати не хочуть вступати в групу Лубінця
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутати не хочуть вступати в групу Лубінця

Народні депутати виступили проти будь-яких силових методів захоплення заводу "Семки"

8 липня 2020, 09:47 comments1109
Поділіться публікацією:

Народні депутати не будуть вступати в групу мажоритарника Дмитра Лубінця, якщо він захоче створити таку. Саме його колектив "Семок" вважає причетним до спроби рейдерської атаки на завод, який займається виробництвом снеків.

Депутати не хочуть вступати в групу Лубінця

Степан Івахів сказав, що торгову марку "Семки" він знає і вважає тиск на неї неприпустимим.
"Я точно не буду боротися проти "Семок". Це не функція народного депутата втручатися в роботу бізнесу і великого національного виробника. Навпаки, наше завдання йому допомагати. Підприємство створює робочі місця, платить податки. Тому в такі справи я втручатися не буду", — пообіцяв він.
Іван Молоток відповів, що в його плани не входить участь у депутатській групі, мета якої – тиск на бізнес.

А ось Руслан Горбенко про судовий процес навколо "Семок" чув і підтримує рішення суду на користь національного виробника.

"Так, я чув, що підприємство виграло апеляцію і радий, що справедливість все-таки перемогла. А якщо говорити про якісь підозрілі групи, то очевидно, що в них вступати я не збираюся. Як і більшість моїх колег. Ми в парламенті повинні створювати умови для розвитку бізнесу, а не навпаки", — поділився своїми думками нардеп.
Денис Гермон заявив, що про плани Лубінца створити свою депутатську групу не чув, але запевнив, що поцікавиться для чого вона йому потрібна. У разі, якщо метою її створення буде тиск на бізнес, то відмовиться від участі.

Дмитро Гурін також запевнив, що подібного роду ініціативи його не цікавлять і участь в них брати він не збирається.

Серед інших в групу Лубінця навідріз відмовилися вступати Роман Грищук, Олена Вінтоняк і Максим Гудзенко. Велика частина народних обранців про створення групи не чули, але запевняють, якщо така все ж таки з'явиться, участі в ній брати не будуть.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що колектив "Семок" буде домагатися покарання для прокурора, якого вважають причетним до рейдерського захоплення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини