Головна Новини Суспільство події Деяких українців не пустять на відпочинок в Чорногорію
commentss НОВИНИ Всі новини

Деяких українців не пустять на відпочинок в Чорногорію

Тим, хто цього літа планує відпочивати в Чорногорії, радять ознайомитися з новими правилами

22 липня 2020, 14:45 comments1098
Поділіться публікацією:

З сьогоднішнього дня українці, які планували подорожувати по Чорногорії на авто, не можуть в'їхати в цю країну на своєму транспорті. Про це йдеться в рішенні уряду Чорногорії.

Деяких українців не пустять на відпочинок в Чорногорію

Повідомляється, що кордон з Чорногорією можуть перетинати лише жителі країн "зеленого списку". Ті, хто раніше потрапив в "жовтий список", можуть в'їжджати на авто лише за наявності негативного і обов'язково свіжого ПЛР-тесту. Потрапити в Чорногорію без обмежень можна літаком, а також на авто (але тільки якщо останні 15 днів українські мандрівники перебували в країнах "зеленого" або "жовтого" списків).

Крім того, для всіх українських туристів передбачені нові правила. Так, туроператор зобов'язаний забезпечити вимірювання температури пасажира хоча б раз перед посадкою в аеропорт. Пасажиру з жаром заборонено сідати в літак і вирушати в Чорногорію. Крім того, вже в Чорногорії туроператор зобов'язаний передати кожному пасажиру інформаційну довідку, яка містить опис заходів і рекомендацій Інституту громадського здоров'я Чорногорії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що поки європейські країни відкривають кордони для туристів зі всього світу, Ізраїль, навпаки, вирішив продовжити заборону на в'їзд в країну. Потрапити туди, зокрема й українці, не зможуть, щонайменше до 1 вересня



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини