Головна Новини Суспільство події Де в Україні заражаються коронавірусом найчастіше (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Де в Україні заражаються коронавірусом найчастіше (карта)

В "лідерах" по темпу інфікування - Київ, а також Львівська і Харківська області, де коронавірусом захворів навіть мер

16 вересня 2020, 09:30
Поділіться публікацією:

Після низки антирекордів, якими чи не кожен день вересня коронавірус дивує українців, сьогодні COVID-19 знову підняв планку. Як повідомляє прес-служба МОЗ на офіційній сторінці в "Фейсбук", за добу захворіло 2 958 осіб, що на 53 більше, ніж днем раніше.

Де в Україні заражаються коронавірусом найчастіше (карта)

Так, згідно з офіційною статистикою, в Україні COVID-19 підтвердився у 162 660 осіб. На жаль, 3340 українців померли в результаті ускладнень. І якщо в попередню добу померло 53 людини, сьогодні дана цифра досягла 76 жертв. Тим часом 72 324 особи одужали. В "лідерах" по темпу інфікування — Київ, а також Львівська і Харківська області, де, до речі, коронавірусом захворів навіть мер.

Де в Україні заражаються коронавірусом найчастіше (карта) - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що людей з різних куточків Землі в нинішньому році об'єднала спільна проблема — пандемія і пов'язані з нею обмеження. І якщо одним довелося просто звикати до віддаленої роботи, то іншим — ще й поєднувати роботу з дому з вихованням дітей, яких теж відправили на карантин. На тлі цих подій дуже актуальною стала проблема емоційного вигоряння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини