Головна Новини Суспільство події Болгарія відкриває кордони для українських туристів: що зміниться
commentss НОВИНИ Всі новини

Болгарія відкриває кордони для українських туристів: що зміниться

Нові правила в'їзду для українських туристів починають діяти з четверга, 16 липня

16 липня 2020, 08:13 comments2942
Поділіться публікацією:

Болгарія відкриває свої кордони для українців. Нові правила в'їзду під час карантину почнуть діяти вже сьогодні, 16 липня. Про це повідомили на Facebook-сторінці посольства України в Болгарії.

Болгарія відкриває кордони для українських туристів: що зміниться

Відтепер українцям не потрібно буде проходити двотижневий карантин. Вирушити на болгарські курорти вони зможуть відразу ж після перетину кордону. Здавати тест на коронавірус також буде не потрібно, як і пред'являти довідку про його проходження на території України. Всі обмеження дозволив зняти міністр охорони здоров'я Болгарії. Залишаться лише ті, які передбачаються в аеропортах або на борту літака.

Оскільки темпи зростання захворюваності на коронавірус в Україні не сильно змінилися, українців Болгарія внесла в категорію винятків, щоб вони могли вільно відвідувати країну. Там також виявилися громадяни Євросоюзу та Шенгенської зони, а ще британці, алжирці, австралійці, канадці, грузини, японці, марокканці, жителі Нової Зеландії, Південної Кореї, Руанди, Таїланду, Уругваю і Тунісу.

Варто відзначити, що Болгарія, станом на ранок 16 липня, все ще була в "червоній" зоні для України. Тобто, повернувшись звідти, необхідно здати тест на коронавірус або провести в самоізоляції 14 днів.

За даними університету Джонса Хопкінса, кількість інфікованих на коронавірус в Болгарії вже досягла майже 8 тисяч осіб. Надзвичайну епідемічну ситуацію в країні продовжили до 31 липня.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що кордони для українців відкрила Чорногорія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини