Головна Новини Суспільство події Богдан не може зупинитися: колишній глава ОП знову поприндитався над постом з приводу хвороби Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан не може зупинитися: колишній глава ОП знову поприндитався над постом з приводу хвороби Разумкова

Андрій Богдан став активним підписником аккаунту Разумкова

13 листопада 2020, 19:51 comments3318
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній пост глави Верховної Ради України Дмитра Разумкова в соціальній мережі Facebook про перебіг його хвороби та щоденних заняттях в самоізоляції був підданий глузуванню з боку екс-глави Офісу президента Андрія Богдана.

Богдан не може зупинитися: колишній глава ОП знову поприндитався над постом з приводу хвороби Разумкова

Разумков повідомив підписникам, що самоізолювався за місцем проживання, працює "на удальонці", його самопочуття в межах норми. Також він висловив надію на те, що в його відсутність Парламент буде працювати без збоїв завдяки підтримці його команди.

Своєю чергою, Андрій Богдан, як і у випадку з попереднім постом Разумкова, не забув "зробити зауваження" політику з приводу інформації про протікання хвороби політика. Колишній глава ОП звинуватив хворого Разумкова в тому, що він порушує протокол лікування, оскільки повинен перебувати не вдома з дружиною, а в Феофанії з Русланом Стефанчук, роблячи "прозорий" посил на свій коментар до минулого посту спікера ВР.

Богдан не може зупинитися: колишній глава ОП знову поприндитався над постом з приводу хвороби Разумкова - фото 2

Нагадаємо, колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан прокоментував пост спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова про зараження коронавірусів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини