Головна Новини Суспільство події "Білий" список: ще три країни відкрили кордони для українських туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Білий" список: ще три країни відкрили кордони для українських туристів

Раніше в цьому списку було 42 держави, проте на цьому тижні додалося ще три

28 серпня 2020, 13:16 comments1349
Поділіться публікацією:

На сьогодні, попри пандемію, українці можуть без умов і вимог по прильоті відвідати 45 країн. Раніше в "білому" списку було 42 держави, проте на цьому тижні додалося ще три. Про це повідомляє "КП" з посиланням на міністра закордонних справ Дмитра Кулебу.

"Білий" список: ще три країни відкрили кордони для українських туристів

За словами чиновника, в сучасних реаліях вони кожен день отримують інформацію про погіршення епідобставин у світі, в зв'язку з чим деякі країни закривають свої кордони для іноземців. Так, нещодавно обмеження запровадила Фінляндія, а Іспанія готується до повного закриття кордонів.

Поміж 45-ти країн, куди на сьогоднішній момент можуть їхати українці без обмежень, виявилися наступні: нещодавно відкриті Казахстан, Судан і Сьєрра-Леоне, а також Руанда, Вірменія, Буркіна-Фасо, Того, Чад, Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Великобританія, США, Мексика, Єгипет, Туніс, Республіка Корея, Ірак, Іран, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Бурунді, Сейшельські острови, Багамські острови, Ліван, Болгарія, Словенія, Об'єднані Арабські Емірати, Ірландія, Мальдіви, Антигуа і Барбуда, Еквадор, Ямайка, Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто-Рико, Сент-Люсія.

Перед тим, як відправитися в ту чи іншу країну, МЗС України рекомендує вивчити правила в'їзду на сайті міністерства закордонних справ потрібної держави.

Нагадаємо, охочим відпочити цієї осені на Кіпрі варто врахувати, що держава віднесла Україну до категорії країн високого ризику щодо COVID-19. У зв'язку з цим на Кіпрі 28 серпня почнуть діяти особливі умови в'їзду в країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини