Головна Новини Суспільство події "Білий" список поповнився: в МЗС назвали 58 країн, куди можна полетіти з України під час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Білий" список поповнився: в МЗС назвали 58 країн, куди можна полетіти з України під час пандемії

У список недавно увійшли Бахрейн, Перу, Пакистан, Уганда, Центрально-Африканська Республіка, Сан Томе і Принсіпі

13 жовтня 2020, 11:04
Поділіться публікацією:

Так званий "білий" список країн, в які можна полетіти з України навіть не дивлячись на пандемію, поповнився новими пунктами. Як розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на сьогоднішньому брифінгу, в нього увійшли ще 6 держав.

"Білий" список поповнився: в МЗС назвали 58 країн, куди можна полетіти з України під час пандемії

У новому списку тепер — Бахрейн, Перу, Пакистан, Уганда, Центрально-Африканська Республіка, Сан Томе і Принсіпі. Таким чином, всього українцям дозволили подорожувати в 58 держав. Серед них — Бразилія, Домініканська Республіка, Республіка Конго, Вірменія, Буркіна-Фасо, Того, Чад, Казахстан, Судан, Сьєрра-Леоне, Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Великобританія, США, Єгипет, Туніс, Південна Корея, Ірак, Іран, Мексика, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Багамські острови, Словенія, ОАЕ, Ямайка, Камбоджа, Бурунді, Ліван, Ірландія, Антигуа і Барбуда, Коморські острови, Пакистан, Сейшельські острови, Болгарія, Мальдіви, Еквадор, Пуерто-Ріко, Сент-Люсія, Йорданія, Колумбія, Нігерія і Гана.

Як раніше повідомляли "Коментарі", осінь - похмура пора. Для тих, хто не знає, як її правильно проводити. Багато хто з нас думають, що хороший відпочинок — це або пляж влітку, або лижі взимку. Ми ж розповімо тобі, як можна добре провести час восени.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини