Головна Новини Суспільство події Біля агітаційного намету ОПЗЖ відбулася стрілянина: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля агітаційного намету ОПЗЖ відбулася стрілянина: є постраждалі

В результаті нападу на намет ОТЗЖ одна людина отримала поранення

14 жовтня 2020, 22:42
Поділіться публікацією:

У місті Бобровиці Чернігівської області навколо агітаційного намету партії ОПЗЖ стався конфлікт між чоловіками. Справа дійшла до стрілянини. Про це повідомляє видання Українські новини з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області.

Біля агітаційного намету ОПЗЖ відбулася стрілянина: є постраждалі

Чоловік напав на намет ОПЗЖ

Інцидент стався 14 жовтня, в центрі міста біля агітаційного намету партії "Опозиційна платформа — За життя". У поліції повідомили, що місцевий житель 1981 року народження звернувся до жінки, яка знаходилася в наметі, з вимогою прибрати його. У свою чергу жінка повідомила про те, що відбувається, керівнику місцевого партійного осередку.

Після прибуття останнього на місце подій, почався конфлікт, під час якого нападник зіпсував намет, намагаючись особисто прибрати його. Під час бійки, що зав'язалася, представник ОПЗЖ дістав травматичний пістолет і вистрілив в опонента.

На даний момент відносно керівника партійного осередку відкрили кримінальне провадження за ст. 125 КК України "Навмисне легке тілесне ушкодження". Також співробітники поліції склали адміністративний протокол відносно чоловіка, який зіпсуй агітаційний намет.

Як повідомляло видання "Коментарі", в ОПЗЖ домоглися початку розслідування діяльності американських біолабораторій в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини