Головна Новини Суспільство події Без тесту не пускали: ЗМІ дізналися, з ким Янукович відсвяткував 70-річчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Без тесту не пускали: ЗМІ дізналися, з ким Янукович відсвяткував 70-річчя

Журналісти розповіли, як святкував 70-річчя президент-утікач Янукович

11 липня 2020, 19:03 comments3146
Поділіться публікацією:

Колишній президент Віктор Янукович два дні тому, 9 липня, відсвяткував 70-річний ювілей у компанії екс-президента Росії Дмитра Медведєва, передає "Гордон" з посиланням на джерело.

Без тесту не пускали: ЗМІ дізналися, з ким Янукович відсвяткував 70-річчя

Повідомляється, що святкування відбулося в Сочі, а місцем було обрано казино (його навіть закрили для відвідувачів з нагоди дня народження Януковича). Серед гостей були експрезидент і колишній прем'єр-міністр РФ, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв, колишній мер Сочі Анатолій Пахомов і губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв.

За словами джерела, на свято українського президента-втікача пускали тільки за однієї умови: після здачі тесту на коронавірус.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Державне бюро розслідувань України оголосило про підозру в державній зраді колишньому президенту Віктору Януковичу, а також двом колишнім міністрам оборони Дмитру Саламатіну і Павлу Лебедєву. Їх підозрюють у підриві суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України, її обороноздатності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини