Головна Новини Суспільство події Автофіксація порушень ПДР: у МВС опублікували список "потенційних вбивць"
commentss НОВИНИ Всі новини

Автофіксація порушень ПДР: у МВС опублікували список "потенційних вбивць"

За день майже півсотні водіїв проїхали повз камери автоматичної фіксації порушень ПДР в Києві зі швидкістю понад 170 кілометрів за годину

3 червня 2020, 08:49 comments2301
Поділіться публікацією:

Антон Геращенко опублікував у себе на Facebook список "потенційних вбивць" на дорозі. Так заступник глави МВС назвав тих водіїв, які пролетіли повз камери автоматичної фіксацій зі швидкістю 170 кілометрів на годину і вище. Таких порушників ПДР у Києві за один лише вівторок, 2 червня, в поліції нарахували майже півсотні.

Автофіксація порушень ПДР: у МВС опублікували список "потенційних вбивць"

Список з 45 автомобільних номерів Геращенко опублікував у себе на сторінці. При цьому дві останні літери у кожному номері спеціально закрив, щоб не порушувати закон про персональні дані. Разом з тим, вважає заступник міністра, соцмережі і так швидко зможуть знайти "героїв" дороги.

"Пропоную всім нам скористатися силою Фейсбука, щоб вже зараз запобігти порушенням і зупинити цих потенційних вбивць на дорозі. Якщо серед ваших знайомих є власники авто з такими комбінаціями цифр і букв, то можете його запитати — чи не він проїхав зі швидкістю 170 кілометрів на годину 2 червня, при цьому наражаючи на небезпеку і себе, і оточуючих", — написав Геращенко.

Всім порушникам, які потрапили в поле зору камер відеофіксації, вже відправили лист зі штрафом. Але поки вони його отримають, може трапиться непоправне, вважає заступник Авакова.

До речі, сам міністр внутрішніх справ раніше написав у себе в Twitter, що камери на дорогах досить швидко дисциплінують водіїв столиці. Всього за добу порушень швидкісного режиму стало на 40 відсотків менше.

"Станом на 18 години вівторка маємо 34 176 зафіксованих порушень швидкості. Вчора на цей же час було 57 880 порушників", — повідомив Арсен Аваков.

Нагадаємо, що автоматична фіксація порушень правил дорожнього руху в Києві стартувала 1 червня. За перші 8 хвилин роботи камери зафіксували близько 250 порушників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини