Головна Новини Суспільство події Антирекорд коронавірусу в світі і смерч на Прикарпатті: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Антирекорд коронавірусу в світі і смерч на Прикарпатті: новини, які ви могли пропустити

За добу у світі зафіксували більше нових хворих на коронавірус, аніж у будь-який інший день з початку пандемії

22 червня 2020, 08:12 comments2119
Поділіться публікацією:

Антирекорд коронавірусу

Антирекорд коронавірусу в світі і смерч на Прикарпатті: новини, які ви могли пропустити

Новий спалах коронавірусу фіксують не тільки в Україні, але і у світі в цілому. У Всесвітній організації охорони здоров'я заявили про новий антирекорд за кількістю заражень. За минулу добу COVID-19 підхопили 183 020 осіб. Такої великої кількості нових хворих за день не було жодного разу з початку пандемії, пише The Guardian. Найбільше інфікованих додалося у Південній і Північній Америці. Попередній антирекорд у світі був 18 червня, коли кількість нових випадків інфікування перевищила 181 тисячу. Зазначимо, що з початку спалаху  коронавірусу у світі захворіло вже майже 9 мільйонів людей. Приблизно половина з них одужала. Майже півмільйона померли від ускладнень.


Масові заворушення в Штутгарті

19 поліцейських були поранені під час масових заворушень в Штутгарті. Їх влаштували близько 500 хуліганів, пише Deutsche Welle. Підлітки та дорослі чоловіки громили і грабували магазини. Заворушення на вулицях німецького міста почалися після того, як поліцейські зупинили в місцевому парку 17-річного хлопця. Вони збиралися перевірити, чи немає у нього із собою наркотиків. Однак це не сподобалося його товаришам. Вони почали кидати в правоохоронців пляшки та каміння. Незабаром на вулицях вже було кількасот хуліганів, які влаштували дебош. Вони пошкодили 30 магазинів, 8 з яких розграбували. В результаті поліція затримала 24 хуліганів. Майже всі вони — неповнолітні.


Сніг у Хорватії

Літній сніг випав на одному з курортів Хорватії. Він став несподіванкою для всіх. У містечку Каштела якраз відкрили курортний сезон. Мабуть, природа вирішила "привітати" місцевих жителів з цим по-своєму. Місцями снігу намело до 10 сантиметрів, — розповіло місцеве видання 24sata.hr. Воно ж опублікувало фото і відео стихії. Автомобілісти, які явно були до неї не готові, зупинилися в невеликих заметах, а на деяких дорогах утворилися затори. Варто відзначити, що перед тим, як на місто налетів раптовий сніг, температура тут становила близько 26 градусів тепла.

Антирекорд коронавірусу в світі і смерч на Прикарпатті: новини, які ви могли пропустити - фото 2


Смерч на Прикарпатті

Від стихії постраждали і деякі села на Прикарпатті. Так на селище Обертин в Івано-Франківській області налетів справжній смерч. Відео в соцмережах опублікували очевидці. Незадовго до цього в регіоні пройшли потужні грозові дощі. В річках різко піднявся рівень води. Залило дороги, а також деякі будинки. Села Кохан, Голошино, Бистрець, Хороцеве і Красник постраждали від зсувів.

Раніше "Коментарі" розповідали, де сьогодні, 22 червня, грози вдарять з новою силою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини