Головна Новини Суспільство події Якою буде погода в липні: прогноз Укргідрометцентру
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою буде погода в липні: прогноз Укргідрометцентру

Як свідчить прогноз погоди Укргідрометцентру на липень 2020 року, температура повітря в Україні буде відрізнятися за норму

29 червня 2020, 16:28 comments4178
Поділіться публікацією:

У липні поточного року буде трохи тепліші, ніж зазвичай. Про це свідчить прогноз погоди на липень Українського гідрометцентру.

Якою буде погода в липні: прогноз Укргідрометцентру

Так, за прогнозом синоптиків, середня місячна температура становитиме 20-25 градусів тепла, а в горах – 16-17 градусів тепла. Як пояснили в Укргідрометцентрі, такі показники на 1-2 градуси вищі за середні багаторічні значення. Тоді як місячна кількість опадів передбачається у межах середніх багаторічних значень: у середньому 36-95 мм, а у Карпатському регіоні – 104-165 мм.

Як свідчить коротка кліматична характеристика місяця, липень є найтеплішим місяцем року з періодами нестійкої погоди. У цей період можливі грози, шквали і зливи, а водночас спекотна та посушлива погода періодами.

Нагадаємо, раніше прогноз погоди на липень озвучив народний синоптик. За його словами, середина липня буде, в основному, дуже спекотною й сухою.

Також радимо дізнатися, як перенести сильну спеку. Так, фахівці надали декілька простих, але ефективних порад, які допоможуть уберегтися від екстремальної спеки влітку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини