Головна Новини Суспільство події Яке українське місто визнали найтехнологічнішим і чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке українське місто визнали найтехнологічнішим і чому

На вулицях цього міста встановили 99 камер

6 листопада 2020, 21:40
Поділіться публікацією:

Мукачево — це маленьке українське місто змігло випередити великі міста-мурашники і стати найтехнологічнішим. І якщо ви почнете губитися в здогадках, чому ж так сталося, то відповідь виявиться до неможливості простою — розвиток.

Яке українське місто визнали найтехнологічнішим і чому

Яке українське місто визнали найтехнологічнішим. Фото: unsplash

Останнім часом в Мукачево активно працювали над удосконаленням електронних сервісів, тому цей населений пункт отримав свою заслужену нагороду (і не одну, а цілих дві) — "Краще мобільне місто" і "Краще цифрове місто".

Якщо ж говорити про новинки більш конкретно, то варто зазначити, що тепер в місті є система охорони здоров'я eHealth, геоінформаційна система ArcGIS, муніципальна "Картка мукачівця" і багато інших нововведень. Також вже другий рік поспіль там можна купити електронний квиток, а проект "Smart City" знаходиться на завершальному етапі. Крім цього, в Мукачево і селах, які входять до територіальної громади, встановили 99 відеокамер, так що тепер вулиці міста оснащені відеонаглядом, і жителі можуть бути спокійні.

Також видання "Коментарі" розповість, яку країну Європи визнали найкращою для подорожей. Щороку експерти з Всесвітньої ради подорожей та туризму вибирають країну, яка отримує звання "Найкраща країна Європи для подорожей", а також нагороду World Travel Awards. Виявляється, що Португалія вже четвертий раз поспіль завойовує цей титул.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини