Головна Новини Суспільство події Як на курорті: в мережі показали, як відбуває покарання винуватиця смертельного ДТП Зайцева
commentss НОВИНИ Всі новини

Як на курорті: в мережі показали, як відбуває покарання винуватиця смертельного ДТП Зайцева

Олену Зайцеву визнали винною у загибелі шістьох людей під час ДТП у Харкові і відправили відбувати покарання у Покровський виправний центр

17 червня 2020, 09:16 comments3533
Поділіться публікацією:

У мережі показали, як "покарали" одну з винуватець смертельного ДТП на Сумській у Харкові — Олену Зайцеву. Фотографії з колонії опублікувала у себе в Facebook Олександра Закордонна, яка займається проблемами засуджених. Достовірність знімків вже підтвердили і у Покровському виправному центрі.

Як на курорті: в мережі показали, як відбуває покарання винуватиця смертельного ДТП Зайцева

На фото, яке з'явилося в мережі, Олена Зайцева безтурботно засмагає на сонечку у дворі виправного центру. Сама вона одягнена в купальник, а в руках тримає книгу.

Як на курорті: в мережі показали, як відбуває покарання винуватиця смертельного ДТП Зайцева - фото 2

Начальниця Виправного центру №79 Інна Мицюк підтвердила виданню "Обозреватель"  — знімки дійсно справжні і на них Зайцева.  Начальниця запевняє, що особливих привілеїв для Зайцевої ніхто не створював. Всі засуджені її блоку живуть в однакових умовах, які, втім, дещо відрізняються від тих, в яких живуть інші ув'язнені.

"Ніяких потурань для Зайцевої ніхто не робив. Зрозумійте, вона знаходиться у тому секторі, де відбувають покарання жінки, які вчинили злочин з необережності, але засуджені до позбавлення волі. Вони повністю ізольовані від інших засуджених. Таких в даному секторі, разом з Зайцевою,  шестеро", — пояснила Мицюк.

При цьому виходити за межі свого сектора без особливого розпорядження даній категорії ув'язнених заборонено.

"Вони весь час у своєму секторі. У них є свій маленький  дворик для прогулянок. Мобільних у них немає. Зателефонувати комусь можуть лише по телефону з чергової частини і під наглядом адміністрації", — розповіла начальник виправного центру.

У цьому ж центрі відбувають покарання жінки, яких засудили до обмеження волі. Якраз вони можуть пересуватися по території колонії і навіть виїжджати в місто за покупками.

Нагадаємо, що в жовтні 2017 року на перехресті на вулиці Сумської зіткнулися два автомобіля. Машину, за кермом якої була Зайцева, відкинуло на тротуар. Загинуло 6 людей. Експертиза показала, що Зайцева їхала на високій швидкості на червоний сигнал світлофора.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що в Сумській області рейсовий автобус зіткнувся з мікроавтобусом. Загинули люди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини