Головна Новини Суспільство події 5 важливих подій, які відбулися, поки світ спостерігав за виборами в США
commentss НОВИНИ Всі новини

5 важливих подій, які відбулися, поки світ спостерігав за виборами в США

Портал "Коментарі" зібрав кілька важливих подій, які Ви могли пропустити, поки стежили за виборами в США.

7 листопада 2020, 13:10
Поділіться публікацією:

У Росії новий закон може дати колишнім президентам недоторканність. Росія представила законопроект, який надасть довічний імунітет від кримінального переслідування колишнім президентам країни. Щоб закон набув чинності, він повинен бути схвалений Держдумою і Радою Федерації, пише ТАСС.

5 важливих подій, які відбулися, поки світ спостерігав за виборами в США

Фото: Путин; 5 канал

Адміністрація Трампа продасть військові безпілотники ОАЕ на 2,9 млрд доларів. Державний департамент США повідомив Конгресу в четвер про намір адміністрації Трампа продати 18 озброєних безпілотників MQ-9B Об'єднаним Арабським Еміратам приблизно за 2,9 мільярда доларів, повідомив в п'ятницю CNN помічник конгресу.

Один з найвідоміших журналістів Індії тепер за ґратами. Ведучий Арнаб Госвамі був заарештований у своєму будинку в Мумбаї за звинуваченням у вбивстві жінки, яка, за офіційними даними, покінчила життя самогубством у 2018 році. У мережі з'явилися відео, де близькі померлої заявляють, що вона позбавила себе життя, тому що Арнаб Госвамі не заплатив їй за роботу.

В Ефіопії може початися громадянська війна. Прем'єр-міністр Ефіопії Абій Ахмед наказав ввести війська в північний регіон Тиграй, що, за його словами, було зроблено у відповідь на передбачуваний напад Народного фронту звільнення Тиграя (НФВТ) на федеральну військову базу в регіональній столиці Мекелле.

Ізраїльські військові зруйнували будинки в палестинській громаді. Ізраїльські військові зруйнували більшу частину палестинського співтовариства на Західному березі, загинули 73 людини. Організація Об'єднаних Націй охарактеризувала знесення будинків у вівторок в громаді Хирбет-Хумс як "найбільший інцидент за більш ніж чотири роки".








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини