Головна Новини Суспільство події 308 тис гривень на Parker: Генштаб України закупить ручки виробництва відомої фірми на подарунки від Хомчака
commentss НОВИНИ Всі новини

308 тис гривень на Parker: Генштаб України закупить ручки виробництва відомої фірми на подарунки від Хомчака

10 ручок Parker Sonnet 17 з гравіюванням "Від Головнокомандувача Збройних Сил України" з лакованої латуні із золотим пером з карбованим візерунком коштують майже 9 тис грн за штуку

18 вересня 2020, 23:46
Поділіться публікацією:

Ручки відомої фірми "Parker" з гравіруванням і позолотою готується закупити Фінансове управління Генерального штабу Збройних сил України в якості подарунків. Про це свідчать дані ProZorro .

308 тис гривень на Parker: Генштаб України закупить ручки виробництва відомої фірми на подарунки від Хомчака

Фото з открытых источников

Сума, виділена з бюджету відомства, досягає трохи менше третини мільйона — 308 тисяч гривень.

Переможцю аукціону, приватному підприємству "МАЙ-ЧАС" представники Генштабу замовили 80 подарункових ручок: 58 штук — з гравіюванням "Від Начальника Генерального Штабу Збройних Сил України" в подарунковому футлярі з емблемою Генштабу ЗСУ і гарантією на 2 роки, 22 штуки — із зображенням тризуба в футлярі. 10 Parker Sonnet 17 Matte Black Lacquer GT FP F 84811 з гравіюванням "Від Головнокомандувача Збройних Сил України", які зроблені з лакованої латуні і з позолоченою кліпсою і золотим пером з карбованим візерунком коштують майже 9 тис грн за штуку.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак захворів коронавірусом. Зараз він перебуває в самоізоляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини