Головна Новини Суспільство події Перестрілка у Броварах: охоронні фірми, що засвітилися у конфлікті, лишилися ліцензій
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка у Броварах: охоронні фірми, що засвітилися у конфлікті, лишилися ліцензій

У МВС повідомили, яким охоронним фірмам, працівники котрих брали участь у перестрілці в Броварах, анулювали ліцензії

5 червня 2020, 15:50 comments1449
Поділіться публікацією:

Чотири охоронні фірми, працівники яких брали участь у перестрілці в Броварах, втратили ліцензії. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Перестрілка у Броварах: охоронні фірми, що засвітилися у конфлікті, лишилися ліцензій

Як розповів заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров, слідчі викрили працівників чотирьох столичних охоронних фірм, які були учасниками озброєного конфлікту в Броварах. Тому правоохоронці звернулися до МВС з проханням перевірити діяльність підприємств.

"Наказами Міністерства від 05.06.2020 повністю анульовано ліцензії на провадження охоронної діяльності: ТОВ "Профохорона", ТОВ  "Охоронна група "Київ-центр", ТОВ "ДВ-Сек’юріті", ТОВ "Охоронна група "Форт-3", — повідомив Гончаров. 

Крім того, як з’ясувало слідство, особи, які мають відношення до вказаних охоронних фірм, неодноразово залучалися до участі у масових заходах, де відбувалися правопорушення.

Нагадаємо, станом на 30 травня поліція та прокуратура визначила більш 60-ти учасників перестрілки в Броварах, включаючи замовників. Згодом у МВС повідомили про затримання ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом.

Раніше "Коментарі" писали, що конфлікт між перевізниками в Броварах почався ще кілька днів тому. Про це йдеться в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини