Головна Новини Суспільство Кримінал За методом з фільму "Втеча з Шоушенка": ув'язнений втік з в'язниці через каналізаційну трубу
commentss НОВИНИ Всі новини

За методом з фільму "Втеча з Шоушенка": ув'язнений втік з в'язниці через каналізаційну трубу

Його втеча з індонезійської в'язниці в точності повторює метод Енді Дюфрейна

25 вересня 2020, 18:19
Поділіться публікацією:

Цікаво, чи бачив ув'язнений фільм Френка Дарабонта "Втеча з Шоушенка" чи він сам придумав такий неординарний спосіб вибратися на свободу? Цай Чанпан вирішив втекти з індонезійської в'язниці через каналізаційну трубу, передає видання apostrophe.

За методом з фільму "Втеча з Шоушенка": ув'язнений втік з в'язниці через каналізаційну трубу

Фільм "Втеча з Шоушенка". Фото: angleterrecinema

37-річний ув'язнений був затриманий за торгівлю наркотиками. Оскільки його засудили до смертної кари, чоловік придумав незвичайний план порятунку. Чанпан відбував свій термін у в'язниці на околиці Джакарти, а останні півроку ретельно працював над реалізацією задуманої втечі. Його сусід по камері розповів, що чоловік використовував інструменти, які якимось чином йому вдалося роздобути на тюремній кухні.

Наркоторговець зважився на цей крок, коли в тюрмі була зміна варти. Він вирив в тюремній камері діру, втікши через каналізаційну трубу. Відомо, що чоловіка засудили до смертної кари через те, що він продавав наркотики у великих розмірах (135 кілограм метамфетаміну). Також індонезійські журналісти повідомляють, що це вже не перша спроба його втечі — в 2017 Чанпан вирвався зі слідчого ізолятора, пробивши дірку в стіні туалету. Тепер його визнали одним з найнебезпечніших злочинців у Індонезії, і порушника активно розшукує поліція Джакарти.

Раніше "Коментарі" повідомляли, колишній керівник дитячого табору згвалтував 11 дівчат — зловмисника викрили багато років по тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини