Головна Новини Суспільство Кримінал У Слов'янську Було проведено екзгумацію тіл загиблих під час бойових дій 2014 року - МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Слов'янську Було проведено екзгумацію тіл загиблих під час бойових дій 2014 року - МВС

Поховання з непізнаними тілами виявили на території місцевого кладовища

18 серпня 2020, 22:59
Поділіться публікацією:

У Слов'янську правоохоронці провели ексгумацію тіл загиблих під час бойових дій на Донбасі в 2014 році. Про це повідомляє пресс-центр Міністерства внутрішніх справ.

У Слов'янську Було проведено екзгумацію тіл загиблих під час бойових дій 2014 року - МВС

фото: прес-центру МВС

Поховання з невпізнаними тілами було виявлено на території місцевого цвинтаря. 

Процедуру ексгумації було організовано правоохоронцями із залученням групи транспортування та пошуку загиблих військовослужбовців "Евакуація 200" Збройних Сил України. На розкопках також були присутні незалежні експерти з судової медицини від міжнародного комітету Червоного Хреста.

Процедура екзгумації тривала два дні та відбувалася відповідно до міжнародних стандартів. Правоохоронці використовували сучасні методи вилучення і транспортування тіл, з метою збереження біозразків та речових доказів.

У загиблих відібрали зразки ДНК, які спрямували на експертизу до Києва для ідентифікації.

"Це дасть змогу полегшити страждання людей, рідні яких зникли безвісти та які шість років живуть у невідомості", — зазначається в повідомленні. 

Раніше видання "Коментарі" писали, що Аваков подарував зброю декілька сотням українців, хоча нагородження вогнепалами є прерогативою президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини