Головна Новини Суспільство Кримінал У приміщеннях Укрзалізниці обшукі - викрито масштабну корупційну схему із закупівлями
commentss НОВИНИ Всі новини

У приміщеннях Укрзалізниці обшукі - викрито масштабну корупційну схему із закупівлями

В поліціі повідомили, що правоохоронці викрили масштабну схему із закупівлі, в результаті якої державі завдано збитків на майже 12 млн гривень

20 серпня 2020, 16:36
Поділіться публікацією:

     В службових приміщеннях Укрзалізниці у Вінниці та Києві обшуки, які здійснюють представники поліції та СБУ . Про це повідомляє прес-центр МВС.

У приміщеннях Укрзалізниці обшукі - викрито масштабну корупційну схему із закупівлями

фото: пресс-центр МВС

     Слідством було встанвлено, що протягом минулого та поточного року філія "Укрзалізниці" виділила понад 60 млн гривень для закупівлі матеріалів з метою ремонту пасажирського рухомого складу. Переможцями тендерів  стали підконтрольні організаторам структури, яким "Укрзалізниця" перерахувала всю суму грошей.     

      "Залучені до слідства експерти встановили реальну вартість товаро-матеріальних цінностей та засвідчили безпідставне завищення вартості продукції, що завдало збитків державі на суму майже 12 мільйонів гривень,"- говориться в повідомленні.

    Організаторам корупційної схеми інкримінується привласнення, розтрата майна або заволодіння ними шляхом зловживання службовим становищем.  Такий злочин карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в СБУ прокоментували"вагнерівську спецоперацію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини