Головна Новини Суспільство Кримінал У Нью-Йорку знайдено мертвим успішного бізнесмена: його тіло розчленували бензопилою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку знайдено мертвим успішного бізнесмена: його тіло розчленували бензопилою

Частини тіла 33-річного Фахіма Салеха знайдено в його квартирі в Нью-Йорку

16 липня 2020, 10:45 comments1065
Поділіться публікацією:

В одній зі статусних квартир Нью-Йорка поліція виявила тіло чоловіка, від якого були відокремлені кінцівки та голова. Поряд з трупом залишилася бензопила, про що передає видання "Lenta.ru", посилаючись на американську пресу.

У Нью-Йорку знайдено мертвим успішного бізнесмена: його тіло розчленували бензопилою

Як виявилося, тіло належить 33-річному бізнесменові Фахіму Салеху, якого називали майбутнім Ілоном Маском. Не дивлячись на свій молодий вік, бізнесмен досяг великих успіхів у технічній галузі, очолив венчурну компанію Adventure Capital, створив бренд з обміну мотоциклами в декількох країнах світу.

У Нью-Йорку знайдено мертвим успішного бізнесмена: його тіло розчленували бензопилою  - фото 2

Першою забила на сполох сестра мільйонера, коли він кілька днів не виходив на зв'язок. Спочатку вона посилалася на те, що брат багато працює, але пізніше особисто приїхала у його нову квартиру на Манхеттені, яку Салех купив нещодавно за 2,25 млн доларів. Жахлива картина змусила дівчину негайно викликати поліцію.

"У нас є торс і окремо лежать  голова, руки та ноги. Все на місці", — зазначили у пресслужбі поліції, додавши, що у них поки що немає  версій щодо мотивів цього тяжкого злочину.

При цьому відзначається, що камери відеоспостереження в під'їзді зафіксували момент відкриття ліфта, коли його чекав Фахім Салех. Він впав одразу ж після того, як двері відчинилися, що означає моментальну дію: удар електричним струмом або постріл. Непримітний одяг, чіткість рухів та відсутність зачіпок про особу вбивці підвело слідчих до думки, що злочин скоїв професійний кілер.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про найнебезпечніші країни для туризму у світі 2020 року, за версією експертів.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини