Головна Новини Суспільство Кримінал Суд присяжних: у справі Шеремета з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд присяжних: у справі Шеремета з'явилися нові подробиці

Суд продовжив запобіжний захід обвинуваченим. Андрій Антоненко залишається під вартою, Яна Дугаров і Юлія Кузьменко - під домашнім арештом до 23 жовтня.

25 серпня 2020, 23:01
Поділіться публікацією:

Підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета — Яну Дугаров, Андрія Антоненко і Юлію Кузьменко — судитимуть присяжні. Про це повідомляє "Громадське".

Суд присяжних: у справі Шеремета з'явилися нові подробиці

Джерело: Фокус

Таке рішення прийняв суд Шевченківського району Києва сьогодні, 25 серпня. Крім того, фігурантам справи продовжили запобіжний захід, не дивлячись на вимоги захисту звільнити їх. Андрій Антоненко залишається під вартою, Яна Дугаров і Юлія Кузьменко — під домашнім арештом ще на 2 місяці.

Крім того, правозахисник Антоненка вимагав випустити його підопічного із "скляного боксу". Суддя Голуб, яка проводила засідання, готова була піти на такі поступки, проте конвой був не в змозі забезпечити безпеку присутніх в залі.

Адвокат Яни Дугар заявив, що суддя неправильно веде судове провадження і заявив про суддівське відведення. Однак, той був відхилений.

На засіданні була присутня редактор-засновник "Української правди" і співмешканка Шеремета Олена Притула, яка заявила, що доказова база провини обвинувачених недостатня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленського з Аваковим можуть викликати в суд для допиту у справі Шеремета.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини