Головна Новини Суспільство Кримінал Справа Шеремета: Зеленського з Аваковим можуть викликати в суд для допиту
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Шеремета: Зеленського з Аваковим можуть викликати в суд для допиту

Президент Володимир Зеленський і глава МВС Арсен Аваков будуть проходити в якості свідків у кримінальному процесі

20 липня 2020, 16:51 comments1147
Поділіться публікацією:

Представники захисту звинувачуваних у суді у справі про вбивство українського журналіста Павла Шеремета подали клопотання про допит глави держави Володимира Зеленського та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в якості свідків. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна".

Справа Шеремета: Зеленського з Аваковим можуть викликати в суд для допиту

издание ФОКУС

Так, адвокати зазначили, що оскільки у справі вже зібрані всі матеріали розслідування і були передані до суду, обидві сторони займаються розробкою стратегії захисту та обвинувачення, а серед свідків можуть виявитися найбільш популярні в країні особи.

"В якості свідків ми будемо викликати для допиту в суді пана Зеленського, пана Авакова, колишніх генпрокурорів Рябошапку і Луценка. Також обов'язково викличемо на допит як свідка, пана Геращенко (заступник голови МВС, — прим. ред.)", — зазначає адвокат Безпалий Тарас.

Крім того, юрист підкреслив, що раніше Зеленський і Аваков публічно демонстрували детальну інформованість про нюанси справи Шеремета, хоча за законодавством не мають доступу до матеріалів справи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, 20 липня, в Києві почили пам'ять журналіста "Української правди" Павла Шеремета, який чотири роки тому був підірваний у власному автомобілі під час поїздки на роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини