Головна Новини Суспільство Кримінал Смертельна ДТП з Єфремовим: того вечора артист міг вживати гашиш
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна ДТП з Єфремовим: того вечора артист міг вживати гашиш

На судовому засіданні в Пресненський суді прокурор озвучив результати експертизи матеріалів, взятих з автомобіля актора Михайла Єфремова, на якій він потрапив в ДТП

5 серпня 2020, 16:36
Поділіться публікацією:

У Пресненском суді Москви, де проходить розгляд кримінальної справи актора Михайла Єфремова, який став учасником смертельного ДТП , прокурор повідомив, що в машині актора виявлені сліди наркотичної речовини — гашишу і гашишного масла. Про це передає агентство ТАСС.

Смертельна ДТП з Єфремовим: того вечора артист міг вживати гашиш

Так, за словами державного обвинувача, в крові підсудного були знайдені сліди кокаїну і марихуани, а в його машині — сліди гашишу і гашишного масла. Також підтвердилося, що актор в момент аварії на Садовому кільці був у своїй машині один, а його друзі і близькі прибули на місце аварії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що артист Михайло Єфремов перестав каятися за загибель водія Сергія Захарова, в чий автомобіль врізався його позашляховик, а зайняв позицію захисту, вказуючи, що не пам'ятає, що сталося .

"Як же я можу визнати себе винним, якщо я нічого не пам'ятаю?" — сказав Єфремов, відповідаючи на питання судді.

Найближча подруга артиста ресторатор і бізнесвумен Тетяна Беркович заступилася за товариша і розповіла громадськості про жах в очах Михайла в перші хвилини після аварії на Садовому кільці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини