Головна Новини Суспільство Кримінал СБУ накрили митників-хабарників, які орудували у Борисполі
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ накрили митників-хабарників, які орудували у Борисполі

Митники обкладали "даниною" пасажирів аеропорту "Бориспіль"

12 листопада 2020, 15:40
Поділіться публікацією:

У світлі тотальної боротьби з корупцією, яка так заважає розвитку економіки України, працівники СБУ накрили нечистих на руку митників. Співробітники митниці займалися тим, що вимагали хабарі з пасажирів за надання деяких послуг. Наприклад, можна було закрити очі на провезення контрабанди. Або, йдучи більш простим шляхом, митники створювали штучні складності для громадян, які проходили контроль. При загрозі відібрати багаж на склад і скласти протокол на зайві речі, пасажири воліли відкупитися.

СБУ накрили митників-хабарників, які орудували у Борисполі

Так на хлібному місці митники "заробляли" з кожного рейсу від 2 до 4 тисяч доларів. Зрозуміло, такий дохід не залишався непоміченим — прикриттям займався співробітник управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії.

Зловмисники спіймали "на гарячому" — під час отримання хабаря на робочому місці. За даним фактом вже розпочато кримінальне провадження.

Як повідомляв портал "Коментарі", Правоохоронці затримали жінку — директора одного з підприємств, яка за 4 млн гривень обіцяла вирішити питання з Антимонопольним комітетом. За ці кошти обіцяла вплинути на посадових осіб Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України для винесення на користь цих суб'єктів господарювання рішення про мінімізацію штрафних санкцій, накладених на них через порушення вимог чинного законодавства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини