Головна Новини Суспільство Кримінал Петру Порошенку оголосили підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

Петру Порошенку оголосили підозру

Адвокат Порошенко вважає, що підозра його підопічний не отримував

10 червня 2020, 12:17 comments1422
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній допит у ДБР — це привід вручити підозру п'ятому президенту України Петру Порошенку. З такою заявою виступив перед журналістами адвокат екс-глави держави Новіков. Але Порошенко не став погоджуватися на отримання підозри, оскільки є народним депутатом.

Петру Порошенку оголосили підозру

"Коли ми зайшли в ГБР до нас підійшов прокурор офісу Генерального прокурора і хотів вручити йому підозру у справі про призначення Голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко. Але так підозру народному депутату вручати не можна і Порошенко відмовився її отримувати",- заявив адвокат Новіков.

Після спроби вручити підозру, Порошенко вирішив виїхати з будівлі ДБР. Відразу після цього прес-служба Державного бюро розслідувань оголосила про вручення підозри у справі Семочко. Втім, адвокат Порошенко вважає інакше, оскільки процедура вручення підозри нардепу дещо інша.

Як повідомляв портал "Коментарі", Петро Порошенко самостійно приїхав в Державне бюро розслідувань на допит. Примусовий привід п'ятого президента, який дозволив Печерський районний суд міста Києва, не відбувся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини