Головна Новини Суспільство Кримінал Обіцяв повернути квартиру: на Херсонщині затримали копа за великий хабар
commentss НОВИНИ Всі новини

Обіцяв повернути квартиру: на Херсонщині затримали копа за великий хабар

Слідчий вимагав гроші за зняття арешту з квартири

6 листопада 2020, 10:13
Поділіться публікацією:

Співробітники ДБР затримали слідчого Нацполіціі, який за свої дії отримав хабар в розмірі 85, 5 тис. Грн. Інцидент стався в місті Мелітополь Запорізької  області.

Обіцяв повернути квартиру: на Херсонщині затримали копа за великий хабар

За попередньою інформацією, слідчий вимагав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 3000 доларів США за створення перешкод при отриманні дозволу на зняття арешту з нерухомого майна в рамках досудового розслідування кримінального провадження та подальшого його закриття.

Поліцейського взяли на гарячому — після отримання ним хабаря. Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання щодо нього запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв портал "Коментарі", Служба безпеки України затримала на хабарі голову Чернігівської районної адміністрації. Чиновник вимагав гроші за зміну призначення землі, площею 6 гектарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини