Головна Новини Суспільство Кримінал Невідомі розстріляли патруль в Києві: злочинці затримані
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомі розстріляли патруль в Києві: злочинці затримані

Поліцейського доставили в лікарню з вогнепальними пораненнями

13 листопада 2020, 09:22
Поділіться публікацією:

Столичні поліцейські зупинили автомобіль, який видався їм підозрілим. Після зупинки, з нього вибігли троє чоловіків, один з яких відкрив стрілянину по правоохоронцях. Інцидент стався на вулиці Героїв Космосу у Святошинському районі.

Невідомі розстріляли патруль в Києві: злочинці затримані

В результаті стрілянини один з поліцейських був поранений.

Незважаючи на поранення, поліцейський застосував табельну вогнепальну зброю у відповідь і разом з напарником затримали трьох чоловіків, дані яких встановлюються. При огляді в одного з пасажирів автомобіля виявили гранату РГД-5 з запалом, пістолет Макарова та набої. Також в сумці одного з учасників інциденту правоохоронці виявили комплект професійних відмичок та дистанційні рації.

30-річного патрульного з вогнепальними пораненнями ноги госпіталізували до лікарні, де надали необхідну медичну допомогу. Зараз його життю нічого не загрожує.

Як повідомляв портал "Коментарі", 1 листопада близько дев'ятої години вечора на вулицях Івано-Франківська сталася перестрілка. Невідомий чоловік раптово почав стріляти в перехожих. Зловмисник поранив двох людей. У одного з постраждалих під рукою виявився травматичний пістолет, і він з метою самозахисту кілька разів вистрілив в нападника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини