Головна Новини Суспільство Кримінал Мінера мосту Метро заарештували, незважаючи на його аргументи
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінера мосту Метро заарештували, незважаючи на його аргументи

Віталій Ткаленко вимагав відправити його або на лікування, або на свободу

3 червня 2020, 19:13 comments1455
Поділіться публікацією:

Дніпровський районний суд Києва відправив Віталія Ткаленко, який погрожував підірвати міст метро в Києві в понеділок, 1 червня, під арешт на два місяці з правом внесення застави у розмірі 315 тисяч гривень. Про це повідомили у виданні "Українська правда".

Мінера мосту Метро заарештували, незважаючи на його аргументи

ЗМІ пишуть, що Віталій Ткаленко робив гучні заяви у суд і вимагав відправити його на лікування, чи на свободу", бо він "сидіти не буде", а "що зробить з собою" в СІЗО.

"Я поліцейським, які мене затримували, сказав, що це не бомба, а муляж. Натиснув кілька разів кнопку, щоб показати їм, що це не бомба. Після цього я потягнувся до балона, в якому був пісок, щоб показати, що це пісок, і в цей момент мене схопила поліцейська собака", — розповів затриманий в суді.

Також суддя попросила Віталія Ткаленко прокоментувати клопотання прокуратури з приводу його утримання під вартою. Він назвав себе "дурником" і заявив, що може втекти "тільки на той світ". На суддю такі заяви не подіяли.

У понеділок, 1 червня, на мосту Метро поліція перекрила рух після повідомлення про "замінування", ввела спеціальну операцію, після чого з'явилася інформація про чоловіка, який погрожував підірвати міст. Після переговорів чоловіка затримали, вибухівки у нього не було.

Як повідомляв портал "Коментарі", у вівторок, 2 червня, мінеру повідомили про підозру. Йому загрожує від двох до шести років в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини