Головна Новини Суспільство Кримінал Колишній керівник дитячого табору зґвалтував 11 дівчат – зловмисника викрили через багато років
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній керівник дитячого табору зґвалтував 11 дівчат – зловмисника викрили через багато років

Перші зґвалтування чоловік вчинив на початку двохтисячних

25 вересня 2020, 00:38
Поділіться публікацією:

У Львові слідчі повідомили про підозру чоловіку, який причетний до розбещування та зґвалтування малолітніх дівчат. Про це  повідомляють в прес-службі поліції Львівської області.

Колишній керівник дитячого табору зґвалтував 11 дівчат – зловмисника викрили через багато років

Джерело: vesti-yamal.ru

Як встановили правоохоронці, 46-річний львів’янин розбещив і зґвалтував  щонайменше 11 дівчат віком від 11 до 14 років. 

На момент вчинення правопорушення чоловік був керівником одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів.

"Слідчі спільно з співробітниками інших підрозділів поліції Львівщини провели колосальну роботу. Були встановлені жертви зловмисника, на сьогодні — молоді жінки. Але у той час вони ще були дітьми, адже перші факти розбещення та зґвалтування датуються 2005 роком. Багато з них не хотіли згадувати ці події – і їх можна зрозуміти. Проте правоохоронці, завдяки кропіткій та злагодженій роботі, зібрали доказову базу, достатню для того, щоб ми могли повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні одинадцяти злочинів", — зазначив очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

24 вересня, чоловіку було повідомлено про підозру у розбещенні неповнолітніх та зґвалтуванні особи, яка не досягла чотирнадцяти років. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному — позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що поліція розкрила справу про вбивство Антоніни Шпір — гардеробниці з Верховної Ради. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини