Головна Новини Суспільство Кримінал Голова Кіровоградської ОДА може вийти на свободу за 10 млн гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Кіровоградської ОДА може вийти на свободу за 10 млн гривень

ВАКС заарештував Андрія Балоня на два місяці

27 червня 2020, 11:28
Поділіться публікацією:

Керівник Кіровоградської ОДА Андрій Балонь отримав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Таке рішення виніс Вищий антикорупційний суд. Чиновника заарештували терміном на два місяці. Втім, ВАКС передбачив можливість внесення застави. Розмір його становить 10 млн гривень. Після внесення цієї суми, Балонь може вийти на свободу. Про це повідомила спікер Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ольга Постолюк.

Голова Кіровоградської ОДА може вийти на свободу за 10 млн гривень

"Суд частково задовольнив клопотання прокурора і детективів і застосував до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави для голови ОДА в розмірі майже 10 млн гривень, для його пособника — 5 млн гривень. Термін дії заходів — 60 діб", — пояснили в прес-слубі САП.

Нагадаємо, що раніше Андрію Балоню вручили підозру. Його підозрюють в отриманні неправомірної вигоди. У п'ятницю, 26 червня, детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) також вручили підозру чиновнику Кіровоградської ОДА.

Як повідомляв портал "Коментарі", по даними НАБУ і СБУ, керівник ОДА збирався отримати 1,8 мільйона гривень. Ці гроші повинні були заплатити представники регіонального управління одного з органів державної влади. В обмін, керівництво області пообіцяло не втручатися в їх роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини