Головна Новини Суспільство Кримінал Єфремов буде відбувати термін покарання в колонії "для творчих людей", - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

Єфремов буде відбувати термін покарання в колонії "для творчих людей", - джерело

На думку виконавчої служби Росії, заслужений актор не зможе перенести суворі умови російських в'язниць

14 вересня 2020, 14:58 comments1234
Поділіться публікацією:

Заслужений артист Росії Михайло Єфремов, якого засудили до восьми років позбавлення волі, може бути відправлений на відбування терміну в тамбовські або мордовські колонії поселення, оскільки там  поважають і цінують інтелектуалів, творчих людей. Про це повідомляє видання "Комсомольская правда", посилаючись на повідомлення Федеральної служби виконання покарань (ФСВП).

Єфремов буде відбувати термін покарання в колонії "для творчих людей", - джерело

Так, на думку приставів, у найближчий рік, поки буде розглядатися касація на вирок Єфремова, він буде утримуватися в московському СІЗО. Однак, навряд чи третя судова інстанція істотно змінить долю відомого злочинця.

"Касація навряд чи щось серйозне дасть. Не врятує артиста і громадський резонанс. Всі бачили, як Єфремов "перевзувся у повітрі" і публічно відхрестився від ліберальної громадськості. Є маленький шанс, що через якийсь час, коли у Єфремова знайдуть у колонії захворювання, він напише прохання президентові, і той проявить милість ", — зазначено в повідомленні.

При цьому наголошується, що перебуваючи в колонії, актор не стане займатися якоюсь госпдіяльністю або працювати у зеківській бібліотеці. 

"Єфремов занадто зніжений інтелектуал. Такому на зоні буде важко. Він не стане працювати бібліотекарем або вести драматичний гурток. Його будуть постійно дратувати ґудзики на формі, розпорядок дня, їжа... Такий обов'язково почне вередувати, писати скарги начальству. Але це не означає, що на зоні з'явиться новий бунтар. Судові процеси змінили актора, а значить, і там він цілком звикне з часом", — додав прес-секретар ФСВП.

Таким чином, відомство відзначає, що пенітенціарна система буде лояльна до іменитого актора і не відправить його в суворі російські в'язниці, де клімат і обстановка можуть просто морально знищити діяча культури.

"Швидше за все, у перспективі Єфремову світять етапи в тамбовські або мордовські колонії. Там поважають людей творчих, їм навіть допомагають самовиразитися", — сказав співрозмовник російського видання.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що захист Михайла Єфремового не змирився з надто суворим вироком для артиста за смертельне ДТП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини