Головна Новини Суспільство Кримінал ДТП із слухачами Української військов-медичної академії у Києві: стало відомо і'мя винувальника
commentss НОВИНИ Всі новини

ДТП із слухачами Української військов-медичної академії у Києві: стало відомо і'мя винувальника

Постраждалим було ампутовано по одній нижній кінцівці на рівні середньої і верхньої третини гомілки

26 серпня 2020, 17:25 comments1444
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони України назвали ім'я майора, який 25 серпня вчинив наїзд на трьох курсанток Військово-медичної академії в столиці. Про це йдеться в опублікованому на сайті відомства повідомленні.

ДТП із слухачами Української військов-медичної академії у Києві: стало відомо і'мя винувальника

Джерело: Petropavlivka.City

Відомо, що за кермом автомобіля Toyota Prius, який в'їхав у дівчат, був начальник курсу факультету підготовки військових лікарів майор Володимир Холодний. Він заарештований і зараз він перебуває у СІЗО. Відомо, що офіцер брав участь в АТО і мав хороші рекомендації по службі.

 Начальник вишу Валерій Савицький розповів про стан постраждалих – Наталії, Галини і Олександри. Він оцінюється як важкий стабільний. Дівчата – випускниці цивільних медвузів, які вирішили стати військовими лікарями, вступивши до Академії. Вчора вони мали отримати військову форму.

"Під час огляду в однієї зі слухачок було діагностовано неповний травматичний відрив обох нижніх кінцівок на рівні нижньої третини гомілок. Що стосується другої слухачки — у неї було неповне травматичне відчленування правої гомілки на рівні середньої третини. Третя дівчина дістала відкритий перелом правої стопи та відкритий перелом обох кісток лівої гомілки", – уточнив Савицький.

Постраждалим зробили ампутацію лівої ноги на рівні середньої третини гомілки в однієї дівчини, і ампутації правої гомілки на рівні верхньої третини – в іншої.

Зараз усі дівчата перебувають у військовому госпіталі.

Як повідомляли "Коментарі", вчора в Києві сталося ДТП, в результаті якої постраждали слухачки Української військово-медичної академії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини