Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Українському дому потрібна допомога: культурний центр залишився без фінансування
commentss НОВИНИ Всі новини

Українському дому потрібна допомога: культурний центр залишився без фінансування

Директор Українського дому Ольга Вієру розповіла про те, як будівля намагається вижити і зберегти свою культурну цінність

3 липня 2020, 04:14
Поділіться публікацією:

На державному підприємстві Національний центр ділового та культурного співробітництва " Український дім заявили про критичною ситуацією з фінансуванням. Про це на своїй сторінці у Facebook написала директор будинку, закликавши на допомогу громадськість.

Українському дому потрібна допомога: культурний центр залишився без фінансування

За її словами, сьогодні доля культурного центру залежить від того, як скоро будуть прийняті нестандартні і радикальні заходи по виходу з фінансової залежності від держави, для чого керівництво розробило цілу систему порятунку Українського дому.

"Просимо вашої підтримки !!! Віримо, що ваші голоси в публічному просторі допоможуть вирішити питання якомога швидше. Віримо в потужний потенціал Українського Дому. Віримо, що все вирішимо разом", — написала директор і навела кроки, які роблять її колеги на шляху до порятунку держпідприємства.

1. Розробили антикризовий покроковий план дій та відповідну комунікаційну стратегію.

2. Проаналізували і зафіксували всі можливі шляхи потенційних фінансових надходжень, щодня працюємо над ними.

3. Запросили до співпраці всіх можливих замовників послуг і партнерів.

4. Відкрили літній майданчик для роботи кафе та безпечного проведення різних заходів на прилеглій території — від ділових, культурно-освітніх до спортивно-ігрових подій і сімейного відпочинку.

5. Створили новий ресторан, який пропонує сучасну українську кухню і якісні послуги.

6. Розробили та активно працюємо над розгалуженої онлайн-платформою (онлайн виставки "У нас всі вдома" та "культобъектом", проекти "Щиро. Історії про ..." і "Чисто: інформаційна протидія COVID-19").

7. Підтримали ряд міжнародних партнерських проектів — виставка Степана Рябченко Strange Time і проект Аліси Кісін Children of Vision.

8. Продовжуємо роботу над запланованими програмами — культурних ініціатив, виставковими, освітніми, молодіжними і діалоговими проэктам.

9. Плануємо нові унікальні програми та проекти.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Мінкульті не будуть переглядати розмір мовних квот на телебаченні, оскільки це виправдано ринкових запитом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини