Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Новій Зеландії відкриють виставку з найкращими у світі фотографіями дикої природи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Зеландії відкриють виставку з найкращими у світі фотографіями дикої природи

Музей в Новій Зеландії відкриє унікальну виставку

25 листопада 2020, 13:05
Поділіться публікацією:

На цьому тижні, 27 і 28 листопада, у Кентерберійському музеї, що у м. Крайстчерч (Нова Зеландія) будуть виставлені деякі найкращі фотографії дикої природи.

У Новій Зеландії відкриють виставку з найкращими у світі фотографіями дикої природи

Фото: nhm.ac.uk

На виставці представлено майже 100 унікальних робіт з конкурсу "Фотограф року дикої природи", який проводить Музей природознавства в Лондоні. На фото — і портретні знімки тварин, і надихаючі пейзажі незайманої природи. Переможці конкурсу були оголошені на віртуальній церемонії нагородження ще у жовтні.

У кадрі російського фотографа Сергія Горшкова "Обійми" зображений дорослий сибірський тигр, що обіймає дерево. Варто зазначити, що через браконьєрство сибірські тигри практично зникли. Але, на щастя, недавні дослідження вказують на збільшення чисельності популяції цих тварин.

У Новій Зеландії відкриють виставку з найкращими у світі фотографіями дикої природи - фото 2

Фінська фотограф Лійна Хейккінен впіймала кадр, коли молода лисиця, намагається заховати свою вечерю. У Новій Зеландії відкриють виставку з найкращими у світі фотографіями дикої природи - фото 3

Шаньюань Лі — фотограф-любитель, який майже десять років фотографує диких тварин. На цей раз на його фото — кошенята манула.

У Новій Зеландії відкриють виставку з найкращими у світі фотографіями дикої природи - фото 4

Сем Слосс зумів зробити рідкісний кадр риби-клоуна. Це підводний фотознімок. Фото примітне тим, що в роті рибки знаходиться паразит, який прикріплюється до основи язика, щоб харчуватися кров'ю.

У Новій Зеландії відкриють виставку з найкращими у світі фотографіями дикої природи - фото 5

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляли, що в Індії врятували слоненя, що впав в глибокий колодязь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини