Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Москві помер легендарний актор - зірка радянських комедій
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві помер легендарний актор - зірка радянських комедій

Актор Михайло Кокшенов помер на 83-му році життя

5 червня 2020, 13:46 comments4974
Поділіться публікацією:

Сьогодні у віці 82-х років помер відомий російський і радянський актор Михайло Кокшенов. Про це повідомляють російські медіа, посилаючись на інформацію від друзів актора.

У Москві помер легендарний актор - зірка радянських комедій

Відомо, що в останні роки актор оправлялся від перенесеного інсульту. У жовтні 2017 року Кокшенову раптово стало погано прямо на одній з московських вулиць, перехожі викликали "швидку", після поставленого діагнозу "інсульт", артист пішов на поправку, але вже не брав помітного участі у світському житті.

Кокшенов широко відомий у країнах СНД, переважно комічних ролей у фільмах "Не може бути", "найчарівніша і найпривабливіша", "На Дерибасівській гарна погода, або На Брайтон-Біч знову йдуть дощі"," знімався в "Єралаші" і багатьох серіалах. Він також є кінорежисером і сценаристом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, щоз життя пішла справжня музична легенда і герой України Мирослав Скорик, який був похований після дводенного прощання в Києві та Львові з численними шанувальниками і спадкоємцями таланту композитора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини