Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Сучасна алхімія: мільйонер придумав, як створювати діаманти з повітря
commentss НОВИНИ Всі новини

Сучасна алхімія: мільйонер придумав, як створювати діаманти з повітря

Мільйонер Дейл Вінс розробив унікальну технологію виробництва алмазів

3 листопада 2020, 14:27
Поділіться публікацією:

Мультимільйонер Дейл Вінс, який живе в Британії, знайшов оригінальний спосіб, як можна подбати про нашу екологію. Так, він зважився створювати діаманти прямо з повітря.

Сучасна алхімія: мільйонер придумав, як створювати діаманти з повітря

Мільйонер придумав, як створювати діаманти з повітря. Фото: unsplash

Вінс розповідає, що новий винахід буде складатися з води, енергії і вуглецю — тих самих складових, що і в натуральних каменях. Вода для цього буде використовуватися дощова, енергія — від вітру і сонця, а вуглець, відповідно, отримають з атмосфери.

Таким незвичайним способом виробництва діамантів Дейл намір зберегти екологію нашої планети. Адже завдяки цьому можна значно знизити вуглецевий слід в алмазодобувній промисловості.

Відомо, що бізнесмен створив компанію Sky Diamonds, яка і буде займатися створенням неймовірного винаходу в британському Глостерширі.

"Виробляти діаманти з повітря, яким ми дихаємо, це чарівна ідея. Це сучасна алхімія. Нам не доведеться викопувати землю, ми зможемо добувати їх з неба", — поділився мультимільйонер.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, ювелір створив каблучку з рекордною кількістю діамантів. На подібний творчий експеримент його надихнула рідкісна квітка, яка росте в Гімалаях, і також має цілющі властивості. Так, автор унікальної роботи вирішив відтворити це творіння природи, зобразивши його в золоті і безлічі діамантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини