Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Стало відомо, хто залишив щурів у вагоні лондонського метро
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто залишив щурів у вагоні лондонського метро

Бенксі спустився в метро в костюмі працівника служби дезінфекції, щоб не розсекретити своє обличчя

15 липня 2020, 08:13 comments1083
Поділіться публікацією:

Нова картина Бенксі на тему коронавірусу з'явилася в лондонському метро. Вуличний художник розмалював вагон щурами в масках просто на очах у пасажирів. Весь процес створення картини знімав на відео, яке пізніше опублікував на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Стало відомо, хто залишив щурів у вагоні лондонського метро

Бенксі спустився в метро, коли там ще були пасажири. Художник відомий тим, що ніхто не знає його в обличчя. Не став він розсекречувати себе і цього разу. Бенксі спеціально переодягнувся в костюм працівника служби дезінфекції. Прикриваючись тим, що він нібито прибирає вагон, художник взявся втілювати в життя свою черговий задум.

За лічені хвилини на стінах вагона з'явилося кілька "фірмових" щурів художника. Одна з них чхає і, нібито, залишає після себе інфікований слиз. Інші — або одягнені в маски, або грають з ними. Ще один пацюк тримає у своїх лапках санітайзер.

Свою нову роботу Бенксі підписав — "If you don't mask — you don't get", що в перекладі можна інтерпретувати як — "якщо не одягаєш маску — нічого не вийде". Найімовірніше, мається на увазі те, що епідемія не закінчиться, якщо ігнорувати правила карантину. У метро в Лондоні пасажири зобов'язані носити маски. Але періодично вони цієї вимоги не дотримуються.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що вуличний художник Бенксі намалював картину в подарунок лікарям, які борються з пандемією коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини