Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Пріквел "Пролітаючи над гніздом зозулі": Netflix представив трейлер нового серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Пріквел "Пролітаючи над гніздом зозулі": Netflix представив трейлер нового серіалу

Багатосерійний фільм "Сестра Ретчед", що випереджає події, описані в знаменитій картині з Джеком Ніколсоном, готується до світової прем'єри

5 серпня 2020, 20:36
Поділіться публікацією:








Netflix представив перший трейлер до свого нового серіалу "Сестра Ретчед", який розповість про події в психіатричній клініці під керуванням підступною медсестри. Режисерами картини стали Райан Мерфі і Іен Бреннан, а головну роль виконає блискуча Сара Полсон. Про це повідомляє УНІАН.

Пріквел "Пролітаючи над гніздом зозулі": Netflix представив трейлер нового серіалу

Згідно з сюжетом, Мілдред Ретчед приїжджає в Північну Каліфорнію для роботи в психлікарні. Там будуть проводитися експерименти над свідомістю людей. А ось сама Ретчед повинна буде "перебудувати" систему охорони психічного здоров'я. У підсумку вона доведе, що монстрами не народжуються, а стають.

"Тобі довелося перенести багато болю. Але ти заслуговуєш, щоб хтось проявив до тебе милосердя. Я була б іншою людиною, якщо б хтось був милосердний до мене", — звучать слова головної героїні в трейлері.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська співачка Джамала знялася в документальному фільмі про Євробаченні, в якому її колегами по знімальному майданчику стали зірки Голлівуду . Співачка розповіла, що минулого літа отримала лист від американського режисера Девіда Добкіна із запрошенням взяти участь у зйомках фільму про музичному конкурсі. Кінострічка називається "Євробачення: Історія вогненної саги" і в ньому розповідається історія вигаданих ісландських артистів Ларса і Сігрід, яким випала нагода реалізувати мрію і представити свою країну на пісенному конкурсі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини