Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Київ тепер «пахне» запахом квітів каштана
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ тепер «пахне» запахом квітів каштана

За словами представників Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації, аромат виготовлений у формі декоративного саше і має свіжий і солодкий запах квітів каштана

9 вересня 2020, 00:12
Поділіться публікацією:

Влада Києва представили гостям і жителям міста сувенір із офіційним запахом української столиці. Про це повідомили в прес-службі Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації на сторінці в Facebook.

Київ тепер «пахне» запахом квітів каштана

Фото:Facebook Управління туризму КОДА

Відомо, що аромат виготовлений у формі декоративного саше. Він має свіжий і солодкий запах квітів каштана.

"У Києва тепер є свій власний аромат" Київський каштан"! Аромат виготовлений у формі декоративного саше і має свіжий і солодкий запах квітів каштана", — сказано в повідомленні.

Однак коли сувенір з'явиться у вільному продажу — невідомо.

"Дуже скоро поділимося з вами інформацією, де можна буде затестіть аромат Києва, міста каштанів!" — зазначили у відомстві.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на День державного прапора в цьому році в Києві відкрили меморіал і підняли вгору найголовніший прапор України. Елементи підсвічування споруди встановлені таким чином, щоб побачити прапор можна було в будь-який час доби з будь-якої точки столиці України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини